El grup Cope ha obert un procés per incorporar nous professionals per al seu projecte digital, i més concretament formats en les noves capacitacions que requereixen els mitjans adaptats als formats i llenguatges web.

Els perfils digitals que demanda la ràdio de la Conferència Episcopal, són: desenvolupador web; desenvolupador de WordPress i Symfony; dissenyador web; maquetador web; UX; SEO; community manager; analista d’audiències; càmera de vídeo i edició de vídeo digital; redactor; redactor especialitzat en temes de religió; redactor de societat; redactor de ciència i/o noves tecnologies; i redactor/locutor especialitzat en podcast.

La crida respon al pla de desenvolupament digital que vol implementar la Cope en els propers anys. La passada tardor, l’emissora va incorporar la periodista Montserrat Lluís com a subdirectora general de continguts, innovació i desenvolupament amb l’encàrrec de guiar l’estratègia digital de les marques i productes del grup. L’objectiu és optimitzar la producció i la distribució dels continguts en les diferents plataformes i satisfer millor les demandes d’usuaris i anunciants.