El procés de canvi iniciat fa un any pel setmanari Directa travessa una nova etapa. Aquest juliol, l’edició impresa s’atura per reflexionar sobre el projecte i madurar-lo per tal de reprendre’l al setembre “amb més força i qualitat”. A més, el mitjà fa partícip la seva comunitat de lectors amb una enquesta on els demana el seu parer per millorar la Directa.

Aquesta reflexió, en part, està motivada pel canvi produït durant el darrer any en l’entorn del periòdic, amb un increment de l’ús del web i les xarxes socials, així com un creixent interès en la Directa per part d’una massa de lectors més àmplia. Així doncs, l’aturada es vol aprofitar per definir el seu paper com a mitjà, la relació entre l’edició en paper i la digital (aquesta continuarà activa al juliol), així com la nova estructura organitzativa, entre d’altres.

En els últims mesos, el setmanari ha estat treballant en un nou portal (que es llançarà després de l’estiu), en la implementació d’un nou equip informàtic i en una xarxa més segura, fruit de la campanya de micromecenatge endegada fa un any. Però mentrestant, els seus responsables han vist que aquest treball de reforçament de la Directa “es transformava en un replantejament” del projecte.

“És tant important el que estem decidint, que no podem posar més energies enlloc més que en la resposta”, asseguren com a justificació d’aquesta aturada “a contracor”. “Creiem que és l’única manera de poder començar una nova etapa amb més força”, afegeixen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram