La 17a trobada anual del Club Super3 ha estat la més multitudinària de les celebrades fins ara. Enguany, la Festa dels Súpers va aplegar 330.000 persones a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, 30.000 més que l’any passat: 150.000 dissabte i 180.000 diumenge, dia en què l’Estadi Olímic va haver de tancar portes perquè l’aforament estava complert.

“Estem molt contents per la resposta dels súpers i per la paciència dels pares i les mares. Més enllà de les dades de participació, el que ens satisfà és veure que el Super3 és un motor de cohesió social. Connectem amb tot tipus de públic”, va apuntar el director del canal infantil de TV3, Dani López, en referència al lema d’aquest any.

Durant el cap de setmana, els assistents van poder gaudir de més de 150 propostes pensades per satisfer nens i nenes de totes les edats. A més, enguany, i en col·laboració amb l’Ajuntament barceloní, a la festa es van sumar espais com el Zoo, el Tibidabao, el Born Centre Cultural o el Museu d’Història de Barcelona.

Durant la trobada, on hi va haver 25.000 altes de súpers, es van entregar els discos d’or per a les produccions Connectem (publicat fa 15 dies) i MAC, MEC, MIC! (al juny), que han venut més de 30.000 i 20.000 còpies, respectivament.