La gerència de Badalona Comunicació ha informat als treballadors que l’Ajuntament disminueix en un 50% la seva aportació a l’empresa pública, cosa que es veurà reflectida en les nòmines de febrer dels treballadors. Aquests, han acusat l’alcalde Xavier García Albiol de faltar a la seva paraula, i li recorden que havia manifestat públicament que mentre duressin les negociacions per la retallada que vol imposar, respectaria l’aportació municipal i els sous de la plantilla.

En concret, la retallada ha provocat que els treballadors deixin de cobrar un complement salarial, que en total suposa uns 90.000 euros. El consistori ha argumentat la retallada en la seva aportació per les “dificultats” de tresoreria, tot i que assegura que s’abonarà quan es disposi de liquiditat.

Per la seva part, la plantilla ja ha anunciat que no tornarà a seure a la taula de negociació mentre no cobrin el que se’ls deu. Cal recordar que l’equip de govern va presentar un pla de viabilitat per als mitjans públics badalonins que preveu retallar el pressupost de 2,7 milions a 1,5, i passar de 66 treballadors a 26.

Aquest dimarts, a les 17.30 h, hi haurà una concentració a la plaça de la Vila en defensa de la revista, la ràdio i la televisió de Badalona.