Foto: CAC

La Plataforma per a l’Educació Mediàtica que impulsa el Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha celebrat una reunió de treball per consensuar les noves línies d’actuació i els objectius, així com per informar els socis sobre les iniciatives i els projectes duts a terme. La trobada va tenir lloc el passat dimecres 14 a la seu del CAC.

La reunió va estar presidida per la presidenta de la Plataforma i consellera secretària del CAC, Laura Pinyol, i va comptar amb la presència de 21 de les 65 entitats i associacions que en formen part. Per part del Consell també hi van assistir la vicepresidenta Rosa Maria Molló i el conseller Enric Casas.

En la trobada, Pinyol va celebrar “poder recuperar els plenaris de forma presencial”, i va instat els membres “a reprendre grups de treball i projectes per fer de la Plataforma per a l’Educació Mediàtica una eina de coneixement i de recursos per al conjunt de la ciutadania”.

La Plataforma, creada el 2019, té com a objectiu facilitar que els joves i els adults adoptin una visió crítica envers els continguts que difonen els mitjans de comunicació, amb una atenció especial en els nous mitjans digitals.