La revista Cuina néixer fa 20 anys per explicar el que passava a Catalunya en l’àmbit gastronòmic, en un moment d’efervescència amb xefs com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Santi Santamaria, Nandu Jubany, Carles Gaig o Carles Abellán, entre d’altres.

Per commemorar l’aniversari, ha publicat un número especial, el 250, on entre d’altres presenta 20 joves xefs de “la cuina catalana que ve”, i que al parer de la capçalera garanteixen la continuïtat del moviment viscut fa dues dècades.

Relleu en la direcció

Coincidint amb el 20è aniversari, hi haurà un canvi al capdavant de Cuina. El número 251, que arribarà als quioscos a finals de juny, serà l’últim amb Josep Sucarrats com a director, que deixa el càrrec després de 15 anys per ser centrar-se en la direcció del mitjà multiplataforma Arrels, nascut al desembre.

El seu lloc l’ocuparà Judith Càlix, que va ser la primera directora de Cuina, i que entomarà de nou el repte de dirigir la revista gastronòmica.