La setena temporada de La Riera serà la darrera. La sèrie de TV3 s’acomiadarà definitivament al juliol amb un llegat de gairebé 1.400 capítols, dels quals en queden uns 140 per emetre i acabar de tancar definitivament les actuals trames.

Donar per acabada la sèrie ha estat una “sàvia decisió”, segons el director de La Riera, Esteve Rovira: “Ara posarem tota l’empenta per arribar a un final de temporada explosiu”, afegeix.

Amb el seu final, La Riera serà la segona telesèrie diària de TV3 més longeva per darrere d’El cor de la ciutat, que va emetre 1.906 capítols repartits en nou temporades.

Líder d’audiència

En la temporada actual, La Riera registra un 21,7% de quota de pantalla, només per sobre del 19,3% de la primera temporada: en la segona va obtenir un 22,7% de share; la tercera, un 23,8%; en la quarta, la més vista, va aconseguir un 24,9%; la cinquena, el 24,2%, i la sisena el 22,3%.

Aquestes xifres han fet que la sèrie de sobretaula de TV3 liderés diàriament les audiències en la seva franja horària. A més, en la seva reemissió al canal 33, a les 21.20 h, actualment registra una quota mitjana del 2,3%.

A aquestes dades s’hi afegeix el fet que habitualment encapçala el rànquing de programes més vistos al TV3 a la carta, amb més de 150.000 usuaris únics i gairebé un milió de visualitzacions mensuals.

Finalment, en l’índex qualitatiu del panel GfK, La Riera ha passat dels 7,3 punts obtinguts en la primera temporada als 7,9 de les tres darreres.