Com ja va passar amb els lots 1 i 3, el consell d’administració de Radiotelevisió Valenciana també ha adjudicat el segon paquet del concurs d’externalització de la programació televisiva a la UTE formada per Videac (filial de Vértice 360º), Producciones Televisivas Mecomlys i Endora Producciones.

El lot 2 consta de 476 hores per a la realització d’un espai diari de matí/migdia, un programa d’entreteniment de periodicitat setmanal i un concurs diari, i ha estat adjudicat per 2.414.638,71 euros.

RTVV va considerar que l’oferta inicial presentada per la UTE liderada ver Vértice havia incorregut en una “baixa temerària” respecte a la resta, per la qual cosa va demanar que justifiqués la valoració presentada.

Segons l’empresa, el conglomerat ha basat la seva justificació en l’economia d’escala, l’eficiència en la producció i en què “amb prou feines” superava en 0,54% el límit (uns 14.000 euros) marcat per incórrer en l’esmentada baixa. A banda, en lloc de garantir l’adjudicació amb un 5%, finalment ho farà amb un 8.

Ara, la UTE haurà de presentar la documentació formal, la qual ha de ser aprovada el 7 de novembre pel consell d’administració per poder firmar el contracte. La documentació dels lots 1 i 3 ja van ser aprovada per l’ens el passat dijous.