Les 19 edicions de la xarxa de periòdics Línia publicaran una sèrie d’entrevistes a polítics catalans de primera fila amb l’objectiu d’apropar als lectors la realitat política nacional. Les entrevistes seran comunes per a les 19 edicions i tindran una secció fixa en les publicacions. La voluntat és abordar temàtiques atemporals per tal de fixar idees-força en nous targets de lectors al marge de la voràgine informativa diària.

“Creiem que aquestes entrevistes ens permetran ser encara més útils i competitius, bastint una oferta informativa molt més completa”, assenyala el director editorial de la xarxa Línia, Arnau Nadeu.

“Els Línia han consolidat una plataforma informativa sòlida i única als barris metropolitans, malgrat les mancances i millores necessàries permanents. Hem d’aprofitar i optimitzar encara més aquesta estructura base per oferir continguts més enllà del món local, sense trair el nostre espai comunicatiu”, afegeix.

Serà la primera vegada que des d’una xarxa de publicacions locals es farà una irrupció informativa en el terreny de la política nacional, ja sigui governamental o parlamentària.