Aquest dimarts, la Xarxa de Comunicació Local ha renovat part de la seva programació radiofònica després que decidís prescindir de quatre espais realitzats per productores externes per, entre d’altres, refermar el protagonisme de les emissores locals, una línia iniciada en la programació estival, quan encara operava com a COMRàdio.

En concret, des d’ara, la Xarxa Ràdio, de dilluns a divendres substitueix Picó.cat amb dos magazins, un per a la demarcació de Barcelona i un altre per a la resta. Així, de 10 a 13 h s’emet El mirador de Barcelona de Vanessa Raja, i Matins en xarxa, de Marc Lobato. Després, per substituir La cuina de Carbó, s’ha decidit avançar i allargar l’espai Esports en xarxa (de 13 a 14 h) i l’edició de migdia de Notícies en xarxa (de 14 a 15 h).

A banda, els dissabtes s’estrena l’espai de reportatges La setmana, amb Anna Murgades i Trini Gutiérrez, i els diumenges s’incorporen tres programes d’emissores sindicades: Pluja d’estels, de Ràdio Arenys; Cor country, de Ràdio Canet, i A cau d’orella, de Ràdio l’Escala.

Una altra novetat introduïda aquest abril és que l’edició matinal de Notícies en xarxa, amb Roger Rofín i Mònica Hernández, en antena des de setembre, també s’emet en format televisiu de 7 a 10 h.