L’APPEC Editors de Revistes i Digitals ha repartit un total de 15.000 revistes (5.000 paquets amb tres publicacions cadascun) en punts estratègics de Barcelona i diferents poblacions de Tarragona en el marc d’una nova edició de la campanya T’agradarà llegar en català.

Més concretament, aquest dijous l’APPEC ha distribuït 12.000 revistes en punts concorreguts de Barcelona, com Gran de Gràcia, Gran Via (on hi ha la Fira de Reix) i el Portal de l’Àngel.

Fa unes setmanes, la mateixa acció es va fer en quatre comarques de Tarragona coincidint amb la nova ruta de La Revisteria (que relleva l’iQuiosc en ruta), amb el repartiment de 3.000 revistes.

L’objectiu de la iniciativa, que compta amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat, és fer que la cultura i el català acompanyin els lectors i lectores aquestes festes i puguin descobrir l’ecosistema de publicacions i la seva varietat temàtica.

Arribar directament al lector

Per tercer any consecutiu, en el marc de la campanya es distribueixen les revistes a punts cèntrics de Barcelona i també a pobles de la ruta de La Revisteria. El 2020, el projecte T’agradarà llegir en català es va reformular a causa de les restriccions per la pandèmia de la covid.

Fins al 2019, la campanya portava les revistes a espais com sales d’espera de professionals, consultes mèdiques o gabinets d’advocats. Ara l’acció s’enfoca a arribar directament al lector perquè s’endugui les revistes, les llegeixi a casa i les comparteixi amb el seu entorn.