Coincidint amb el seu 20è aniversari, l’AEEPP (Associació Espanyola d’Editorials de Publicacions Periòdiques) inicia una nova etapa que inclou un canvi d’identitat i adopta el nom de CLABE (Club Obert d’Editors). “L’editorial és un sector essencial en la societat, un sector clau que és la millor garantia de veracitat, en l’avantguarda contra les fake news”, ha defensat el president de la renovada entitat, Arsenio Escolar, en l’acte de presentació.

“Estem en una nova etapa de canvi de nom, d’imatge i de gestió, volem tenir una posició de lideratge en la recuperació del sector de mitjans, junt amb altres associacions amb les quals hem unit forces en una plataforma d’editors en què ja estan CLABE, ARI, Coneqtia i Arce, i a la qual convidem a totes les organitzacions del sector”, ha afegit Escolar en l’acte, retransmès a través del seu canal a YouTube.

CLABE compta amb 158 grups empresarials associats els quals apleguen prop de 800 capçaleres de diferents formats, temàtiques i periodicitats.