La televisió comunitària ha posat en marxa una nova campanya de difusió, sota el lema Fem volar la mosca. LaTele és teva, per tal d’aconseguir noves col·laboracions i augmentar el nombre de persones associades amb l’objectiu de continuar fent possible les seves emissions.

LaTele, que emet des de fa més de dos anys pel canal 37 de TDT al Barcelonès i el Maresme i per internet, vol esdevenir la cadena dels moviments socials, però les dimensions del projecte, els costos d’emissió i el caràcter voluntari de les tasques fan que “encara no tingui la incidència que potencialment hauria de tenir”.

Així, els seus impulsors consideren que és “prioritari” que LaTele s’entengui com una “eina de comunicació de reivindicacions i de lluites”, per la qual cosa han iniciat aquesta campanya de captació d’associats: 20 euros anuals per a persones individuals, i de 10 o 50 euros mensuals per a col·lectius.

Durant l’últim any, LaTele ha realitzat una reestructuració interna que li ha permès tenir una programació estable a la graella gràcies a la col·laboració amb diverses persones, col·lectius, festivals de cinema, mitjans lliures o alternatius, productores independents i associacions, les quals ara busca ampliar.