Mediapro ha nomenat Laura Fernández Espeso com a directora general de la factoria de creació, producció i distribució del grup. Coma màxima responsable de The Mediapro Studio, comandarà la gestió i l’estratègia de totes les produccions i productores que integra.

Fernández Espeso porta més d’una dècada vinculada al grup, i des de la creació de The Mediapro Studio el març de 2019 n’ha estat la directora corporativa i de televisió, essent la responsable de la posada en marxa de nombrosos projectes de ficció i entreteniment a tot el món.

“La Laura ha estat una de les impulsores del projecte de The Mediapro Studio, avui la major productora de continguts d’Espanya i una de les que tenen més projecció internacional. La seva capacitat de lideratge i la seva experiència han estat determinants, com ho seran per continuar la seva expansió i consolidació a nivell global”, ha comentat Tatxo Benet, soci gestor de Mediapro.

“És una satisfacció estar al capdavant d’aquest projecte i d’un equip com el que ha fet possible The Mediapro Studio, un treball en el qual tots hem sumat forces amb resultats més que satisfactoris després del seu llançament”, assenyala per la seva part Fernández Espeso. “Ens esperen grans reptes per davant amb projectes que ja tenim en marxa i noves produccions amb grans talents a tot el món”, afegeix la nova directora general de la factoria.

Laura Fernández Espeso està vinculada al grup des de 2009, quan va fitxar per Globomedia, on al llarg de vuit anys va ser directora de desenvolupament internacional, de l’àrea de cinema i de màrqueting. El 2016 va ser nomenada nova directora de continguts internacionals de Mediapro, amb l’encàrrec de potenciar aquesta àrea clau en el desenvolupament del grup, i el 2019 va assumir la direcció corporativa i de televisió de The Mediapro Studio, el segell creat per agrupar totes les unitats de creació de continguts de la companyia.