L’associació Dones Visuals organitza del 14 al 17 de juny la segona edició de les jornades Dies d’Indústria, que estaran centrades en les violències masclistes i les estructures de poder dins el sector audiovisual.

L’activitat comptarà amb dues taules de debat a la seu d’SGAE. Dimarts 14, Com fer possible un audiovisual lliure de violències? (10 h), amb Sònia Herrera, investigadora; Yolanda Sey, actriu i cantant, i Lola Clavo, cineasta i coordinadora d’intimitat, amb moderació de la cineasta Carme Puche Moré.

La segona taula serà l’endemà sota el títol de Com navegar en un context de poder patriarcal? (17 h), amb María Zafra, directora de la Mostra Internacional de Films de Dones; Martu Pericas, historiadori de l’art; Deborah Ekoka, gestora cultural, amb moderació de la cineasta Anna Petrus Pons.

Les jornades Dies d’Indústria de Dones Visuals també inclouen espais de pitching, networking i trobades entre creadores i productores per generar aliances. Així, una vintena de projectes liderats per dones es presentaran davant de més de 50 productores catalanes i de l’Estat, amb més d’un centenar de reunions entre cineastes i productores per fer realitat els projectes en les sessions Pitchings AccióCurts i Pitchings AccióViver.