El darrer director d’Interviú, Alberto Pozas, va declarar aquest dilluns durant prop de dues hores com a investigat per un presumpte delicte de revelació de secrets pel cas de l’espionatge al líder de Podem, Pablo Iglesias.

En la seva declaració a l’Audiència Nacional, Pozas va assenyalar el periodista Luis Rendueles, aleshores subdirector d’Interviú, com una de les persones que va participar en els fets investigats, segons explica El Mundo de fonts judicials. Això podria suposar la seva imputació.

L’Audiència investiga el robatori del mòbil d’una assessora de Pablo Iglesias el 2015, Dina Bousselham, el contingut del qual va aparèixer en un llapis de memòria quan van registrar el domicili de l’excomissari José Manuel Villarejo, actualment detingut.

El pendrive va ser facilitat per Pozas, que en la seva declaració va explicar que el contingut del mòbil de Bousselham va arribar a la redacció de l’extinta revista en un sobre de forma anònima, informa Efe.

Alberto Pozas va dimitir el mes passat com a director general d’Informació Nacional de la Moncloa arran de les informacions que el vinculaven amb el cas.