El consell d’administració d’Editorial Prensa Ibércia (EPI) ha nomenat Lluís Cucarella com a nou director de Levante-EMV. Substitueix Ferran Belda, que exercia el càrrec des del 2009 (ja havia estat director del diari del 1987 al 1998), i que ha arribat a un acord per desvincular-se del grup, al qual es va incorporar fa 30 anys.

Cucarella (Xàtiva, 1971), fins ara director online de la zona Mediterrània i director de negoci online de tots els diaris digitals de Prena Ibérica, ha desenvolupat pràcticament tota la seva trajectòria professional a EPI.

El 1991 va començar a col·laborar a Levante-EMV mentre acabava la carrera, i dos anys més tard va passar a formar part de la plantilla en l’edició de la Costera, primer com a redactor i després com a delegat de l’edició. Sota la seva direcció, l’edició es va anar ampliant fins a cobrir també les comarques Canal de Navarrés i Vall d’Albaida. Del 2007 al 2009, Cucarella va exercir com a director de l’edició digital de Levante-EMV, que va reestructurar i actualitzar.