L’assemblea general extraordinària de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català va escollir aquest dijous per unanimitat una nova junta directiva. L’única candidatura presentada estava encapçalada per Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, que encara així el seu tercer mandat al capdavant de l’APPEC.

En la nova junta s’estrena Germà Capdevila, editor d’Esguard i Sentits, que és el nou vicepresident, mentre que Antonio Medina (Sàpiens) i Quim Moreno (Estris) repeteixen com a tresorer i secretari, respectivament.

La junta la completen Joan Salicrú (de Valors, que també repeteix), Laura Pons (Món Empresarial), Vicenç Relats (Vallesos), Marta Ribera (Cavall Fort), Judit Sans (Time Out), Zaida Torregrosa (El Temps) i Francesc Vila (Vèrtex).

Redefinició de l’entitat

“Els editors de revistes i digitals temàtics de l’APPEC se situen en una posició privilegiada per afrontar la transformació dels mitjans de comunicació al segle XXI, com a mitjans de referència en el seu àmbit, amb quatre eixos de futur: qualitat, referència, prestigi i vocació internacionalista”, assenyala Lluís Gendrau.

La seva reelecció arriba tres mesos després de la creació de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, de la qual també n’és president. En aquest marc, Gendrau considera que a l’APPEC li pertoca obrir una nova etapa de “definició de nous objectius i redefinició de l’entitat”.