El digital lleidatà L’Oest, creat a principis de 2020 amb la missió de difondre els projectes d’èxit i les bones pràctiques empresarials de la zona, actualitza la seva oferta informativa i dona cabuda a les subscripcions. Així, el portal oferirà als seus socis una sèrie de continguts exclusius per una quota de 25 euros anuals. A més, L’Oest.cat ha creat una secció d’opinió que comptarà amb diversos col·laboradors de diferents àmbits.

El projecte impulsat per Pili Garcia, Gemma Peris i filòloga Esther Peiró es presenta com la “xarxa d’informació positiva de la plana de Lleida”. El mitjà aposta per un periodisme slow que reivindica el talent de les persones i les empreses del territori, combinant reportatges escrits, vídeos, fotografies, infografies i podcasts.

En el poc més d’un any de trajectòria, L’Oest ha estat distingit com a millor digital de proximitat als Premis de Comunicació Local 2020 i amb un accèssit en la categoria de mitjans digitals als Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere 2021.