El fins ara subdirector de producció i mitjans tècnics de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), Luis Redondo, serà el nou director de Canal 9 en substitució de Lola Johnson, que la setmana passada va ser nomenada portaveu del Govern valencià i consellera de Turisme, Cultura i Esport. Segons ha comunicat la cadena pública, la decisió suposa “continuar el treball realitzat fins ara per l’equip directiu”.

Cal recordar que aquesta setmana el productor i cineasta Miguel Perelló va sonar per al càrrec, tot i que finalment l’aposta del president valencià, Francisco Camps, diguem que no va poder reeixir.

Luis Redondo, de 36 anys, es va incorporar el 2003 a la plantilla de RTVV a Alacant, d’on va passar a cap de producció d’informatius fins a octubre del 2009, quan va ser nomenat subdirector de producció i mitjans tècnics.

A Televisió Valenciana (TVV) ha estat el responsable de coordinar dispositius especials com el de la Volvo Ocean Race ,la Fórmula 1, o actes institucionals com el 9 d’Octubre, així com retransmissions de Setmana Santa, les Falles o les Fogueres d’Alacant.