Maria Nicolau tindrà programa propi (foto: Aleix Serra).

La propera temporada, la xef Maria Nicolau conduirà Cuina salvatge, un programa de cuina en format exclusivament digital de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El nou espai està pensat per introduir la cuina casolana a la generació TikTok.

Cuina salvatge estarà format per càpsules curtes, de menys de 10 minuts, en les quals Nicolau explicarà bàsics de la cuina catalana, trucs i secrets, i inclourà un receptari variat amb espai per als clàssics i la innovació. El plantejament parteix d’un punt de vista generacional i busca descobrir una cuina assequible, sostenible i de qualitat per a tots els públics, sobretot aquells que viuen més allunyats dels fogons.

Amb un llenguatge més proper al videoblog, el format comptarà amb convidats del panorama juvenil català, així com visites fora de plató per reivindicar també l’àmbit rural. El nou espai també vol demostrar que aprendre a cuinar és la millor opció tant per a la butxaca com per al planeta.

Cuina salvatge és una producció de 3Cat amb la col·laboració d’Abacus, sorgida de la cinquena convocatòria de projectes audiovisuals culturals, innovadors i divulgatius d’entreteniment de la CCMA i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Maria Nicolau ha treballat durant més de 20 anys en diferents restaurants, i el passat març va deixar el Ferrer del Tall de Vilanova de Sau per centrar-se en la seva faceta de divulgadora. Entre d’altres, la xef ha col·laborat als programes Tot es mou i Està passant de TV3, i El matí de Catalunya Ràdio.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram