Després que ICV-EUiA amenacés amb desvincular-se del govern del PSC de L’Hospitalet si tirava endavant el tancament de la ràdio i la televisió locals, l’alcaldessa Núria Marín s’hauria repensat el seu pla. Segons informa El Periódico, Marín ha decidit retirar del ple d’aquest divendres el punt que fa referència a la clausura d’ambdós mitjans. En canvi, l’ACN assegura que l’ajornament només afecta la ràdio i no la televisió.

En el plenari d’aquest divendres, el consistori havia de ratificar el tancament aprovat per l’empresa municipal de la qual depenen, La Farga Gestió d’Equipaments, que va comptar amb el vot a favor dels socialistes i l’abstenció del PP.

Si finalment continuen els dos mitjans, el que està clar és que no ho faran com fins ara, ja que Marín descarta totalment el seu actual format pel seu elevat cost: 1,7 milions per a la televisió i 1,1 per a la ràdio.

Segons informa El Periódico, ara l’Ajuntament buscarà solucions tant pel que a la viabilitat dels mitjans com per a la situació en què quedarien els treballadors, 24 de la ràdio i 40 de Lavinia, concessionària de la tele.