Prensa Ibérica ha incorporat el periodista Martí Saballs com a director d’informació econòmica del grup, un càrrec de nova creació. D’aquesta manera, vol potenciar l’àrea d’informació sobre economia, empresa, finances i borsa.

Així doncs, Saballs ha durat poc com a director de projectes editorials a Catalunya d’Unidad Editorial, nomenament anunciat el passat 22 d’abril. Aquest dimecres, el periodista deixava el grup després de 30 anys.

A Prensa Ibérica, Martí Saballs té l’encàrrec de dirigir i impulsar la informació econòmica del grup, coordinant els equips d’especialistes en la matèria de les diferents capçaleres. Un altre objectiu és convertir el suplement econòmic Actius –que actualment es distribueix els diumenges amb El Periódico, Levante-EMV i Información– en la primera publicació de les seves característiques a Espanya.

“Em sento orgullós de poder unir-me a l’extraordinari projecte empresarial i informatiu que representa Prensa Ibérica. És tot un desafiament treballar per consolidar i reforçar el lideratge d’un grup que compta amb un posicionament tan sòlid a Espanya”, ha assenyalat Saballs.

Abans de ser nomenat director de projectes editorials a Catalunya d’Unidad Editorial, Martí Saballs havia estat director adjunt d’El Mundo (2019-2022); director adjunt (2014-2019) i subdirector i responsable de la redacció de Barcelona (2004-2014) del diari Expansión; gerent de continguts de Recoletos a Argentina (2002-2004); redactor en cap de revista Actualidad Económica (1997-2001), i corresponsal a Nova York d’Expansión (1992-1997).