The Mediapro Studio ha incorporat al seu equip Amparo Castellano per liderar l’estratègia global de no-ficció. La fins fa poc directora general de Zeppelin TV dirigirà la creació i producció d’aquests continguts tant a Espanya com a escala internacional.

“Amparo Castellano és una referència en la indústria de la televisió i la seva incorporació a The Mediapro Studio respon a la nostra aposta per comptar amb els millors professionals de cada àrea a l’equip. La seva gran experiència professional i el seu lideratge creatiu seran claus per impulsar noves produccions de no-ficció a escala mundial, en un mercat internacional cada vegada més competitiu i apassionant”, ha destacat Laura Fernández Espeso, directora general de The Mediapro Studio.

“Dirigir l’estratègia internacional de no-ficció suposa un repte apassionat per a mi, especialment pel moment crucial de creixement en què està l’Studio i per la globalitat que ha aconseguit la indústria del contingut i l’entreteniment. Estem en un moment dolç en el qual es poden fer coses molt interessants amb un impacte universal. I estic molt il·lusionada de poder aportat el meu granet de sorra”, ha comentat la nova directora de la divisió.

Amparo Castellano té una àmplia experiència en la creació i producció de grans formats d’entreteniment per a televisió. Va començar la seva carrera professional a Gestmusic, i després de 16 anys a la companyia, el 2014 es va incorporar al grup Banijay per emprendre una nova etapa com a productora executiva i directora general de l’àrea d’entreteniment de DLO/Magnolia. A començaments de 2021 va ser nomenada directora general de Zeppelin TV, productora del mateix grup.