El director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, considera que els 180 milions d’euros fixes més 20 de variables amb què Mediapro ha taxat la distribució del canal beIN Sports (que té els drets de la Champions League) no són acceptables.  

En declaracions a la premsa després d’una conferència a Barcelona de la Fundació Cercle d’Infraestructures, Faura ha confiat en què Movistar+ pugui oferir la competició de futbol “el més aviat possible”, però a un preu “raonable”, malgrat no ha volgut fixar un calendari.

Les xifres esmentades pel directiu de Telefónica, però, han estat desmentides “rotundament” per Mediapro en un comunicat, i assegura que “no s’acosten en absolut” a l’oferta que se li va fer a Movistar+ fa quatre setmanes per a la distribució de beIN Sports.

A més, la productora de Jaume Roures recalca que “no es pot parlar” de negociacions entre ambdues parts, doncs des de que va presentar l’oferta fa un mes no hi ha hagut resposta de Movistar+.

Amb anterioritat, Mediapro sí va arribar a acords amb Vodafone, Orange i Telecable per a la incorporació de beIN Sports en les respectives plataformes. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram