The Mediapro Studio ha incorporat seu equip creatiu el guionista, director i productor executiu Tirso Calero, especialitzat sobretot en la creació de sèries d’emissió diària.

Calero compta amb una àmplia experiència en la ficció televisiva, essent responsable de títols com Servir y protegir i Bandolera. També ha estat coordinador de guió de sèries com Amar es para siempre, L’Alqueria Blanca o Gran Reserva. El Origen, i ha format part dels equips de guionistes de produccions televisives com Ana y los siete o Cuéntame cómo pasó.

En el camp cinematogràfic, Tirso Calero ha dirigit els llargmetratges Carne cruda i Blockbuster, i ha estat guionista ales pel·lícules Yerma i Bernarda.

“La seva brillant trajectòria com a guionista i la seva experiència al capdavant d’una cosa tan complexa per a un creador de ficció com les sèries d’emissió diària serà un gran actiu per als continguts de l’Studio”, ha comentat Laura Fernández Espeso, CEO de The Mediapor Studio.

Per la seva part, Calero s’ha mostrat “feliç d’arribar al millor lloc on un guionista pot desenvolupar la seva carrera a Espanya. Començo aquesta nova etapa amb la màxima il·lusió i amb l’objectiu de crear històries que arribin al cor dels espectadors a qualsevol part del món”.