Nació Digital amplia la seva cobertura periodística estrenant corresponsalies a les Illes Balears, País Valencià i Madrid. “La nova xarxa de corresponsals aportarà un salt qualitatiu en els continguts, amb informació i interpretació de l’actualitat dels diversos territoris de parla catalana i de la capital de l’Estat”, destaca el digital.

La corresponsal a les Illes és Aina Morales, que ha estat editora de diversos informatius a Ona Mallorca Ràdio i Ràdio Mallorca-Cadena SER; redactora de la delegació de Palma de l’Agència EFE, i col·laboradora del programa Parlant en plata del centre territorial de TVE a les Balears.

De València se n’encarregarà el periodista Xavier Borràs Pla, qui ha desenvolupat gairebé tota la seva carrera professional a Canal 9, on entre d’altres va ser corresponsal a Madrid.

Finalment, de la corresponsalia a la capital de l’Estat se n’ocuparà Xavier Vallbona, periodista barceloní establert a Madrid, on ha col·laborat amb les delegacions de diversos mitjans, com RAC1 o l’ACN. Anteriorment també havia treballat com a redactor per a IB3 a la delegació de Madrid.