Condé Nast ha nomenat Natalia Gamero del Castillo com a nova presidenta i consellera delegada de la filial espanyola. La fins ara directora general de desenvolupament corporatiu substitueix Javier Pascual del Olmo, que portava 20 en el càrrec. El directiu continua al grup com a chairman i CEO de Condé Nast per a Mèxic i Llatinoamèrica.

Natalia Gamero, que es converteix en la primera dona en ocupar la màxima posició executiva de Conde Nast a Espanya, fa més de 18 anys que treballa a l’editora, on ha exercit diverses responsabilitats en àrees com negoci digital, branded content, màrqueting, comunicació o direcció editorial.

“És un gran honor i un enorme repte assumir el lideratge de la divisió espanyola d’una companyia llegendària, que compta amb títols que fan somiar, inspiren i creen cultura”, ha assenyalat Gamero en un comunicat.

“Posaré el millor de mi mateixa per continuar amb l’excel·lent treball del meu predecessor, Javier Pascual de l’Olmo, sempre partint de la gran herència de Condé Nast, però amb una actitud oberta al canvi i els nous desafiaments de futur”, ha afegit.