La periodista Núria Cornet i l’advocat José Luís Pons s’han incorporat al Consell de la Informació de Catalunya aquest abril. D’aquesta manera, s’integren com a consellers en el conjunt de persones que tenen com a missió jutjar les transgressions de la deontologia periodística a partir de les queixes de particulars i entitats.

Núria Cornet ha exercit el periodisme a Mundo Diario, El Punt, TV3 i Efe Barcelona i Brussel·les, i ha col·laborat en mitjans com Ràdio 4 (a Brussel·les) i la Ràdio Olímpica, el diari La Libre Belgique i la televisió canadenca CBC.

Per la seva part, José Luis Pons està especialitzat en dret mercantil i processal, i la seva trajectòria professional s’ha centrat en l’assessorament com a lletrat i com a secretari del consell d’administració de societats mercantils i de comerciants i gremis, especialment dedicat a la defensa en litigis en els àmbits civil i mercantil.

Completen el CIC el president Roger Jiménez; el secretari general Albert Garrido, i els consellers Salvador Alsius, Lluís de Carreras, Pepe Encinas, Carlos Miguel Ruiz Caballero, Josep Terés, Magda Oranich, Dolors Massot, Núria Carrera, Josep Rovirosa i Ruth Rodríguez.