El digital Núvol ha posat en marxa Pòdcast.cat, un nou aparador per donar a conèixer pòdcast culturals en català, a més d’un espai d’incubació o de residència de projectes d’àudio. Un llançament que coincideix amb el desè aniversari del mitjà.

Aprofitant que disposa del domini pòdcast.cat, Núvol es proposa construir un portal de referència del format en llengua catalana. “El portal ha d’identificar i fer seguiment d’aquells pòdcasts de l’àmbit cultural català que facin una aportació diferenciada, tant si són impulsats per un particular o una institució cultural”, diu el mitjà.

L’objectiu del projecte és “donar a conèixer i informar sobre els pòdcasts que hi ha en llengua catalana”, explicava recentment el director de Núvol, Bernat Puigtobella, en una entrevista a Comunicació 21.

“Oferim un acompanyament a pòdcasts que ens agraden, els ajudem en l’edició i la visualització. Hi ha un esclat de pòdcasts, cosa que ens permet veure-ho com una aposta a llarg termini. Volem crear una escuderia de pòdcasts en català”, reblava.