L’emissora musical d’Atresmedia Radio, Onda Melodía, ha estat rellançada aquest dilluns amb el nom de Melodía FM i un augment de freqüències. La principal novetat d’aquesta nova etapa és el programa Lo mejor que te puede pasar (de 6 a 10 h), presentat per Nuria Roca i dirigit per ella mateixa i el seu marit, el periodista Luis del Val, i que intentarà ocupar un espai intermedi entre la ràdio informativa i els morning shows destinats a un públic més adolescent.

La resta del dia, Melodía FM emetrà música –pop i rock espanyol i internacional dels anys 80  i 90– amb poca veu, malgrat hi haurà presentadors per a la majoria de franges. De moment compta amb Agustín García, exM80, i Patrick D. Frutos, als quals s’aniran sumant altres veus en les properes setmanes.

La remodelada emissora, que es presenta com una ràdio musical de “gènere adult contemporani”, s’ha posat en marxa amb 34 freqüències a tot l’Estat, més del doble que les 15 que tenia la seva predecessora. A Catalunya es pot escoltar al 99.7 de la FM de Lleida i al 90.4 de Girona; al País Valencià, al 90.9 i 89.0 de València  i al 88.0 d’Alcoi; i a les Illes Balears, al 101.0 de Mallorca i el 91.7 d’Eivissa. La freqüència d’Alcoi i el 90.9 de València són les úniques novetats respecte Onda Melodía.