El periodista Pau Arenós ha estat el guanyador de la segona edició del Premi de Periodisme Gastronòmic Pau Albornà i Torras. El guardó, amb un jurat format per periodistes i cuiners, es va lliurar aquest dimarts en el marc de la fira Gastronomika de Sant Sebastià.

Arenós, redactor en cap d’El Periódico i coordinador del Dominical, al recollir la distinció va assegurar que era la “més difícil” que havia rebut, perquè era un “bon amic d’en Pau”, i preferiria que “no hi hagués premi, perquè significaria que està viu”, segons recull Efe.

El guardó es va crear en memòria del periodista català Pau Albornà, mort en accident de moto als 25 anys el juny del 2012, responsable de redacció de la revista digital 7 caníbales, i que s’havia encarregat de la comunicació de la fira Gastronomika.

El treball de Pau Arenós anteriorment havia estat reconegut amb el Premi Nacional de Gastronomia 2005 de l’Acadèmia Espanyola; el Premi Juan Mari Arzak 2007, i el Premi a l’Excel·lència Gastronòmica 2008 de l’Acadèmia Internacional de Gastronomia.