La 27a edició dels Premis Pimes de la patronal empresarial PIMEC, ha distingit en la categoria de millor treball periodístic en temes empresarials el digital Via Empresa, creat l’abril de 2013. El seu editor, Ramon Grau, va rebre el guardó de mans del president de la Generalitat, Artur Mas, i del president de PIMEC, Josep González, en el transcurs del tradicional sopar dels guardons, celebrat el passat dimarts.

Aquest és el segon premi que rep en poc temps Via Empresa, hereva de la revista econòmica B30 i editada pel grup vallesà Premsa Local: al maig ja va ser guardonada com a millor nova publicació en la primera edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català.

En aquesta ocasió, PIMEC ha volgut “reconèixer el naixement d’aquesta publicació en un moment especialment difícil per al periodisme, i valorar el compromís de Via Empresa per contribuir a millorar el teixit productiu de Catalunya, apropant la realitat econòmica a autònoms i pimes i impulsant-ne el creixement”. La patronal destaca que la capçalera, amb un any de vida, ja és “un dels portals de notícies de referència sobre l’empresa i els emprenedors” del país.