Saül Gordillo i Ramon Grau segellen l’aliança (foto: Principal).

El diari digital Principal del grup 8tv s’ha incorporat com a membre de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, formada per més de 500 capçaleres en paper i digitals. La voluntat del mitjà és “enfortir el fort teixit mediàtic” a les quatre províncies de Catalunya i també a les Illes Balears i el País Valencià.

“És una manera de contribuir als mitjans digitals del país i ho entenem com un compromís amb els actors que es preocupen per la bona salut dels mitjans en català”, ha assenyalat el director de Principal, Saül Gordillo. “Estem molt contents de protagonitzar aquest pas en el nostre inici en el marc del sector de la premsa en català”, ha afegit.

Per la seva part, el president de l’AMIC, Ramon Grau, ha celebrat la incorporació de Principal. “Ens fa il·lusió perquè ens enriqueix. Com més ric sigui el panorama mediàtic, més col·laboratiu”, ha dit Grau. “Amb l’arribada de Principal, enfortim el teixit comunicatiu en llengua catalana”, ha reblat.

La integració a l’AMIC és un nou moviment “cap endavant” de Principal, posat en marxa el passat 1 d’octubre, i que fa un parell de setmanes ja es va incorporar a l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal.