L’emissora del grup Godó ha arribat a un acord amb la Lliga de Futbol Professional (LFP) i Mediapro per poder transmetre partits des dels estadis durant tres temporades, segons informa l’Ara. Des de l’inici de la temporada, excepte Catalunya Ràdio (que ja tenia un acord previ al conflicte via TV3), la resta d’emissores de l’Estat no podien transmetre partits des dels camps per la seva negativa a pagar el cànon que exigia la patronal dels equips de futbol.

De moment no ha transcendit la quantitat que abonarà RAC1 per aquest acord, assolit dimecres a la nit. La Cadena SER i Punto Radio podrien ser les següents en tancar acords en el mateix sentit amb Mediapro i la LFP, tot i que dimecres, l’emissora de Prisa va sol·licitar davant la justícia “mesures cautelars immediates” per tornar a emetre.

En un comunicat, la SER va avisar que en els propers dies formalitzarà la corresponent demanda de judici declaratiu per poder tornar a transmetre des dels estadis sense pagar un cànon, com anteriorment ja havien fet RNE i la Cope.