Ràdio Estel inicia nova etapa amb una novetat destacable en la graella: la incorporació de programes diaris de contingut generalista, sense oblidar l’aposta per la informació social i religiosa. L’emissora de l’arquebisbat de Barcelona, des del maig dirigida per Toni Hervás, presenta un projecte ambiciós per fer arribar el missatge cristià i humà a la societat de la mà de professionals consolidats i joves comunicadors.

En la franja matinal s’estrena El matí de Ràdio Estel, amb els periodistes Pol Marsà i Mercè Raga, que aportarà informació, opinió i entreteniment de dilluns a divendres, de 8 a 13.45 h. I a la tarda serà el torn del magazín Tot anirà bé, conduït pel periodista Toni Marín, un espai de proximitat i entreteniment que s’emetrà de 15 a 18 h.

L’aposta per la informació generalista també estarà present en els renovats serveis informatius, que aproparan l’actualitat diària en dues franges, de 14 a 15 h i de 18 a 18.30 h, a més dels butlletins horaris.

Per altra banda, Ràdio Estel potencia els espais religiosos per optimitzar el servei pastoral, pal de paller de l’emissora. Així, de dilluns a diumenge s’oferirà el rosari i les laudes en directe des de l’Abadia de Montserrat, així com les vespres i la missa de les 19.15 h des de la Catedral de Barcelona (excepte el dissabte, que es farà des de basílica de La Mercè).

Com a novetats en aquest camp trobem, d’una banda, els informatius diaris d’àmbit religiós, a les 13.45 h i a les 18.30 h, amb un recorregut per l’actualitat social-religiosa i diocesana de l’Església a Catalunya. I al vespre, de dilluns a divendres de 20 a 21 h, hi ha un nou espai que analitzarà la jornada des d’una perspectiva pastoral.