A mitjan desembre, la direcció de Ràdio Rubí va cancel·lar de manera fulminant el programa L’oasi jove després de fer “sàtira” sobre un cas de transfuguisme a l’Ajuntament. Davant de les mostres de suport ciutadà, polític i mediàtic rebut al fer-se pública la notícia, els responsables del programa van demanar formalment el retorn a la graella de l’emissora municipal.

Aquest dimecres, més d’un mes després de la petició, l’equip de L’oasi jove va aconseguir reunir-se amb la direcció de Ràdio Rubí, que va respondre negativament al seu retorn. L’emissora hauria rebutjat la continuïtat del programa argumentant que era “pel bé del futur de la ràdio municipal”, ja que aquesta es troba en una “fràgil situació” i no es vol “tensar més la corda”, segons expliquen des de L’oasi jove en un comunicat.

Els responsables del programa es mostren disconformes amb la decisió, ja que consideren que aquesta “no contribueix a garantir un bon futur” per a Ràdio Rubí, sinó “més aviat el contrari”.

Ara, l’equip de L’oasi jove prepara un programa especial per acomiadar-se on explicarà tots els detalls del cas, el qual evidentment no s’emetrà per l’emissora municipal rubinenca.