Prisa Media ha ascendit el periodista Raúl Romojaro a subdirector de la plataforma sobre motor que engloba tota la informació sobre aquest àmbit als mitjans del grup: El País, As, Cinco Días, Cadena SER i Huffpost. Romojaro era redactor en cap de Prisa Motor des del juliol de 2021, quan es va posar en marxa 

“Prisa Motor continua amb la consolidació del seu projecte, amb l’ambició d’esdevenir la referència d’informació per a la seva audiència i col·laborar de forma activa amb una indústria de l’automoció que afronta els desafiaments de la nova mobilitat i canvis significatius en el seu model de negoci”, assenyala el seu director, Alejandro Elortegui. “Difondre des de Prisa Media, amb rigor i diligència, les novetats del sector es manté com a prioritat per a un equip que s’ha reforçat en els últims mesos per satisfer aquestes necessitats”, subratlla.  

“L’equip de Prisa Motor té el compromís ferm de traslladar a la seva audiència tota l’actualitat del món de l’automoció, pels canals més apropiats a cada circumstància, des del tradicional imprès als digitals en format de vídeo, àudio o xarxes socials. Un afany al qual no cedirà des de la dedicació de professionals especialitzats i de prestigi dins d’un sector que valora la solvència de mitjans fiables i amb la major difusió possible”, apunta el nou subdirector. 

Raúl Romojaro ha desenvolupat tota la seva trajectòria periodística al diari As, on es va incorporar el 1988. Deu anys més tard va ser nomenat cap de la secció de motor, i el 2004 va passar a redactor en cap. El 2015 el periodista es va encarregar de desenvolupar el web El Motor de Prisa Noticias.