La productora cinematogràfica catalana Rodar y Rodar, responsable de films com El orfanato o Los ojos de Julia, ha incorporat Ferran Tomàs, fins l’any passat director de l’àrea audiovisual de l’ICIC, amb l’objectiu d’impulsar la divisió de televisió de l’empresa. En concret, Tomàs es farà càrrec del desenvolupament i la producció dels continguts de ficció: telefilms, sèries i minisèries. L’objectiu de Rodar y Rodar és consolidar la productora en el mercat estatal i establir una aliança estable en l’internacional.

Tomàs, que té una llarga experiència dins del sector audiovisual, tant en la gestió pública com privada, va iniciar-se professionalment en el departament de realització de TV3.

A més, Ferran Tomàs va treballar com a analista per al Consell Superior de l’Audiovisual a França, va ser assessor del Govern català en la Llei del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), i va formar part del comitè que va redactar la Llei de la Corporació RTVE. També va ser gerent de l’associació de productors Barcelona Audiovisual i membre de FAPAE.