La periodista Roser Oliver i Olivella es farà càrrec a principis de 2022 de la corresponsalia de TV3 i Catalunya Ràdio al Pròxim Orient. La seva designació es produeix després de superar un procés de selecció intern. Oliver agafarà el relleu de Txell Feixas, que va assumir la corresponsalia el 2016.

La seu de la corresponsalia de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al Pròxim Orient tornarà a Jerusalem, on ja havia estat ubicada abans de traslladar-se a Beirut coincidint amb la incorporació de Feixas.

Roser Oliver treballa a la secció d’internacional dels serveis informatius de TV3 des de fa quatre anys. La periodista es va incorporar el 1990 a la cadena, on va començar com a reportera ENG.

Al llarg de la seva trajectòria, Oliver ha viatjat a més de 70 països, ha cobert conflictes bèl·lics com el de Ruanda, la guerra de Bòsnia i la de Kosovo, el conflicte entre Israel i Palestina, o la guerra de l’Afganistan. També va treballar a les delegacions de la Vall d’Aran i del País Basc, i va dirigir el programa En directe.

La periodista va formar part de l’equip del programa 30 minuts durant onze anys, on va fer reportatges sobre els atemptats a Casablanca, Dubai, les bandes de l’Est a Bulgària i Romania, els desapareguts a Mèxic, el conflicte entre flamencs i valons a Bèlgica, el 20è aniversari de la caiguda del mur de Berlín o l’enderrocament de Hosni Mubarak a Egipte, entre d’altres.