Dimarts al matí, la direcció de COMRàdio va comunicar a Sergi Mas que prescindia dels seus serveis (entre els d’altres professionals), tal com va anunciar ell mateix via Twitter. Una notícia que el periodista no s’esperava, tal com indica en diverses piulades de resposta a les moltes mostres de suport que ha rebut.

És injust que t’ho diguin a 10 de juliol… quan el 3 de juliol et parlen de projectes i propostes i programes…”, explica Mas a un altre periodista radiofònic esportiu, Pere Escobar. “Encara hi ha punyals al 2012”, etziba en una piulada al redactor d’esports a la Cope, Quique Iglesias. “Que els jefes tenen dret a canviar d’opinió. A última hora i deixar-te el cul enlaire”, li explica a la model i presentadora Judit Mascó.

En les seves respostes, Mas no es mostra molt optimista de cara al futur proper davant els comentaris que l’animen assegurant que no li faltarien les ofertes: “Estem a juliol de 2012. I hi ha crisi, i totes les programacions tancades”, recorda en una altra piulada.

Malos tiempos para la lírica”, li escriu Pere Mas, de Tot és molt confús de Catalunya Ràdio, que la temporada que tampoc continuarà. “Para la lírica i per les camises sense sang a l’esquena”, remata Sergi Mas.