Sílvia Barroso (foto: Jordi Play).

La periodista Sílvia Barroso ha assumit la direcció del diari digital El Món amb l’encàrrec de “renovar i millorar els continguts informatius i reforçar el projecte periodístic”, segons ha anunciat el mitjà. Substitueix en el càrrec Salvador Cot, des de l’any passat editor del grup, i que ara se centrarà en l’expansió del conjunt de capçaleres.

Barroso era la directora del digital Tot Barcelona del mateix grup des del seu naixement el novembre de 2018. Anteriorment havia estat cap de l’edició digital i subdirectora de l’Ara (2010-2018) i cap de l’Avui.cat (2008-2020).

La vacant de Sílvia Barroso a Tot Barcelona l’ocupa Meritxell M. Pauné, fins ara subdirectora del mitjà. La periodista especialitzada en informació local de Barcelona assumeix la direcció amb l’objectiu de consolidar el projecte.

Per altra banda, el grup incorpora Joan Marc Salvador com a director de tecnologia, mentre que Nerea Rodríguez, fins ara cap de redacció d’El Món, és la nova responsable d’expansió digital, a més de directora del digital temàtic Vadegust.