Ha costat, però, finalment, El matí de Catalunya Ràdio ja té nova directora: Mònica Terribas serà l’encarregada de conduir el programa matinal durant les dues properes temporades. L’acord ha arribat tres mesos després que Manel Fuentes anunciés que plegava i a tan sols un d’iniciar-se la nova temporada (el 2 de setembre).

Malgrat la trajectòria de Terribas està fortament vinculada al mitjà televisiu i a TV3 (d’on va ser directora del 2008 al 2012), en els seus inicis professionals va treballar als serveis informatius de Cadena 13 (1986-1988) just abans d’incorporar-se als equips de redacció de diversos programes per a TV3 de Joaquim Maria Puyal.

Actualment, i des de feia una mica menys d’un any, la periodista era editora i consellera delegada de l’Ara. Precisament, la notícia arriba hores després que el diari hagi nomenat de Salvador Garcia Ruiz com a nou conseller delegat. El càrrec d’editor l’assumeix Antoni Bassas, recentment incorporat al projecte i que va dirigir El matí de Catalunya Ràdio durant 14 temporades.