La fins aquest dimecres directora de TV3, Mònica Terribas, es va acomiadar dels treballadors per carta, ja que, segons afirma, “no hauria estat fàcil” fer-ho cara a cara. En la missiva, la periodista assegura haver-se sentit “una privilegiada” durant aquest quatre anys, i agraeix la comprensió, la feina “magnífica”, la professionalitat i la companyia rebuda per part de la plantilla.

A banda, també es mostra convençuda que el nou director de la cadena, Eugeni Sallent, “se sentirà còmplice i admirador, exigent i crític també, del que aporteu des dels llocs de treball on doneu servei a la nostra societat”.

Vénen anys difícils

En la carta, Terribas reconeix que “no han estat quatre anys fàcils” per a la plantilla, i avisa que tampoc ho seran els propers, perquè “les circumstàncies de tot el país, i més enllà, ens han obligat i ens continuaran obligant a fer sacrificis”.

En aquest sentit, agraeix als treballadors la “responsabilitat” que han demostrat cada vegada que se’ls ha demanat esforços, perquè “malgrat la disminució sistemàtica de recursos la vostra feina ha lluït, excel·lit i donat magnífics resultats”.

Per acabar, Terribas parafraseja l’entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola: “Us ho he de dir: si us lleveu d’hora, ben d’hora, els que tingueu torns de matí, o una mica més tard, els que feu possible tantes hores de servei també a les nits, sou i sereu imparables. Que tingueu sort, criteri, encert, determinació i coratge”, finalitza la carta dirigida a la plantilla de TV3.