El 27 d’abril es posa en marxa Teve.cat en set de les freqüències de la TDT on fins a finals d’any emetia El Punt Avui TV: les de les demarcacions de Barcelona, Sabadell, Lleida, Blanes, Tarragona, Vic i Granollers.

L’operadora de Teve.cat és Publicidad Agroframe (participada pels propietaris del grup Canal4 de les Illes Balears) a qui l’adjudicatària de les llicències, Publicitat i Comunicació del Vallès (Canal Català), ha arrendat les freqüències per un període de cinc anys amb l’autorització del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

La nova cadena privada es presenta com una alternativa televisiva d’entreteniment, debat i actualitat en l’actual situació de confinament per la pandèmia del coronavirus.

Teve.cat recuperarà un clàssic de Canal Català, el programa Catalunya opina del periodista i sacerdot franciscà Carlos Fuentes, que s’emetrà a les tardes. L’espai tindrà una rèplica juvenil presentada per Sergi Àlex.

La seva graella també comptarà amb un magazín matinal, Sense control, conduït per Elena Batista amb Nacho Encinas; un programa de vídeos per a la sobretaula, Zippi Zapping, presentat per Albert Lesan, i el programa nocturn #Queda’tacasaAmbAres, comandat per Ares Teixidó i Marta Polo.