A partir d’aquest cap de setmana, tres programes d’iCat.cat també es podran escoltar a través de les freqüències de La Xarxa de Comunicació Local. Es tracta de DeliCatessen, d’Albert Puig (que ja emetia per la FM un especial a Catalunya Ràdio); Independents, amb Josep Martí, i Cabaret elèctric, de Montse Virgili. Per als dos últims programes, suposa la tornada a la FM després que iCat passés a emetre únicament a internet.

Així doncs, a partir d’ara, DeliCatessen emetrà de dilluns a divendres, de 20 a 21 h, a iCat.cat; dissabtes, de 0 a 2 h, a Catalunya Ràdio, i diumenges, de 15 a 16 h, a La Xarxa. Independents ho farà dijous de 22 a 24 h a iCat, i dissabtes de 15 a 16 h a La Xarxa. Finalment, Cabaret elèctric continuarà emetent de dilluns a divendres, de 21 a 22 h, a iCat.cat, i els dissabtes ho farà de 0 a 1 h a La Xarxa.

Un nou model

L’acord entre Catalunya Ràdio i La Xarxa de Comunicació Local és la primera passa d’iCat com a proveïdora de continguts, un dels nous rols que ha de jugar l’emissora en el canvi de model iniciat el passat 1 d’octubre amb la sortida de la FM.

Aquest canvi s’ha de certificar aquest mes amb la posada en marxa del nou web d’iCat.cat, que serà un portal multimèdia amb més continguts i que integrarà l’emissió online de ràdio en directe, àudio a la carta, vídeo, text i xarxes socials.