TV3 ha bastit una programació de tardor continuista, amb poques novetats i mantenint els pilars sobre els quals sustenta el seu lideratge mes a mes. “La gran novetat és que mantenim la graella de l’any passat”, ha ressaltat en la presentació el seu director, Vicent Sanchis, en referència a les afectacions provocades per la Covid-19 i les dificultats pressupostàries.

Els dos espais que més van perillar, el programa satíric Polònia i la sèrie de sobretaula Com si fos ahir, finalment es recuperaran aquest setembre (el 17 i el 21, respectivament) i no caldrà esperar al novembre, tal com es va anunciar. Això ha estat possible gràcies a l’aportació extraordinària d’1,5 milions d’euros aprovada pel Govern a l’agost.

Entre les novetats destaca la sèrie Merlí. Sapere aude, que arribarà a TV3 abans del previst en l’acord amb Movistar+, que va estrenar l’spin-off el desembre de 2019.

Altres novetats seran El bolo, on diferents artistes actuen en domicilis de particulars; Els meus fills, dels creadors d’Els meus pares, també presentat per Gemma Nierga; el nou concurs culinari Pop up xef, amb Marc Ribas, i la sèrie Buga Buga.

Aquesta tardor el prime time de TV3 torna a comptar amb El foraster, Sense ficció, APM?, Joc de cartes, Persona infiltrada, Zona zàping, Preguntes freqüents i 30 minuts. A més, en la graella repeteixen espais consolidats com Està passant, Al cotxe o Quan arribin els marcians.

Una de les potes sobre les quals se sustenta el lideratge de TV3 és la cobertura de l’actualitat informativa, que es manté en les diferents edicions dels Telenotícies, ben secundats per Els matins i el reforç dels magazins Planta baixa (amb la renovació de cara al proper any ben avançada) i Tot es mou.

Nous continguts digitals

Aquesta tardor TV3 seguirà apostant pels continguts exclusivament digitals, i a la segona temporada de Bricoheroes d’en Peyu i Jair Domínguez se li afegiran quatre novetats. El talent show musical Cover; el programa Jugada mestra, amb Carles Sànchez Verdú i Charlie Pee, sobre nous talents de la comèdia; l’espai de reflexió col·lectiva La comunitat, conduït per Bibiana Ballbè, i Mood Z, sobre continguts per als joves creats i explicats per ells.