Televisió de Catalunya ha adaptat la seva oferta al període de confinament tant pel que fa a la programació televisiva com als continguts de les xarxes socials, on ha reforçat la seva oferta dels anomenats lives.

La setmana passada es van estrenar dos espais: per una banda, la ficció de sobretaula Jo també em quedo a casa; i per l’altra, Primera línia, que mostra els testimonis de la lluita contra el coronavirus.

En paral·lel, des de les xarxes socials s’està apostant per una graella pròpia de continguts. Els dilluns, a les 16.30 h, està reservat perquè els espectadors puguin interactuar amb les actrius i actors de Les de l’hoquei a través d’Instagram.

Els dimarts, a la mateixa hora, és el torn dels especials de L’ofici de viure a través del Facebook de TV3 i de Catalunya Ràdio, en què Gaspar Hernàndez busca amb diversos especialistes pautes per afrontar l’actual situació.

Dimecres, també a les 16.30 h, els seguidors de Com si fos ahir poden interactuar amb els protagonistes de la sèrie a través d’Instagram.

I els dijous, a les 16.30 h, presentadores i presentadors de diferents programes de TV3 se citen amb els telespectadors també al perfil d’Instagram de la cadena.

Finalment, des d’aquesta setmana, els dijous, a les 18.30 h, el programa Quan arribin els marcians presentarà les seves propostes culturals a través de Facebook. A més, els seguidors podran participar en les entrevistes que es fan als convidats del món cultural.