El 2 de juny, el programa .CAT de TV3 es va acomiadar fins després de les eleccions generals del 26-J, però no tornarà. L’espai d’actualitat ha saltat de la graella sense acomiadar-se i ja s’està pensant en un nou format de cara a la propera temporada. El .CAT es va estrenar l’abril de 2014 conduït per Ariadna Oltra per omplir el buit deixat per l’Àgora, però el setembre passat es va reformular amb Xavi Coral al capdavant.  

A més, la direcció s’està plantejant el futur l’espai Vespre 324 del canal 3/24, endegat el passat novembre, així com les rodes informatives de les 6 del matí en cap de setmana. Segons CCOO, tots aquests canvis “inquieten” els treballadors dels serveis informatius.

Quant a l’àrea d’esports de Televisió de Catalunya, la direcció també s’està repensant el canal Esport3 i la continuïtat d’alguns dels seus programes. En aquest àmbit, s’està pendent de les negociacions sobre drets audiovisuals. 

A banda, de cara a la temporada que ve, també es revisarà el format de l’espai d’informació cultural Tria33. La seva estrena, el maig de 2015, va implicar una profunda remodelació de la graella del canal 33.