A partir d’aquest dilluns, TV3HD deixa d’emetre en proves i passa a oferir tota la programació de la cadena pública en alta definició. Actualment, gairebé un 20% dels continguts es produeixen d’origen en HD, així que la resta s’adaptarà mitjançant un procés de reescalat de la imatge.

Progressivament, TV3 anirà incrementant els continguts produïts en alta definició d’origen, i espera arribar al 100% de la producció en tres o quatre anys. Segons la cadena, això dependrà de les disponibilitats econòmiques i la velocitat d’adaptació dels mitjans de producció.

Actualment, s’emeten en HD real (sense adaptació) tots els partits de futbol; alguns reportatges de 30 minuts i documentals de Sense ficció; les sèries Fringe, Danys i perjudicis, Diaris de Vampirs, Infidels, Polseres vermelles i La Riera, i alguns films de La gran pel·lícula. Els programes que estiguin enregistrats i postproduïts en alta definició estaran senyalitzats.

El múltiplex (el MUX2) per on emet TV3HD (el mateix que el d’Esport3 i IB3) té una cobertura d’un 91% de la població de Catalunya. L’objectiu és augmentar-la fins arribar al 99%, similar a la del MUX1 (per on emeten TV3, 33, 3/24 i Súper3-3XL).